Legyél Budapest legjelentősebb ügyfélkapcsolati társaságának munkatársa!

Biztonságot, kiszámíthatóságot, folyamatos fejlődési lehetőséget nyújtunk

A BKK Zrt. leányvállalataként nemcsak Budapest teljes lakosságát tudhatjuk az ügyfeleink között, hanem az agglomerációban élők jelentős részét is: mintegy 3 millió embert, akik nap mint nap használják a főváros közösségi közlekedését. Budapest legjelentősebb ügyfélkapcsolati társaságaként munkánk befolyásolja a főváros turisztikai vonzerejét is.

Olyan munkatársakat keresünk, akik:

  • változatos feladatokra, személyes fejlődési lehetőségre vágynak;
  • nyitottak az új technológiák használatára;
  • támogatnak bennünket abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek.

Törekszünk arra, hogy a megváltozott munkaképességű vagy a fogyatékossággal élő munkavállalóknak is egyenlő esélyeket és kiszámítható biztonságos munkahelyet kínáljunk.

„Szerettem volna megírni önöknek, hogy az 5716 és az 5977 számú ellenőrök szuper kedvesek, figyelmesek és udvariasak voltak, és segítettek a babakocsival"

- C. Katalin, 2018.04.26.

„Ezúton szeretnék köszönetet mondani a kelenföldi ügyfélközpont 6-os pénztárában ülő hölgynek a tegnap délutáni kedves, gyors és udvarias kiszolgálásáért. Pécsre utaztunk, és nem tudtuk, hogy pótlóbuszok közlekednek, azt hittük, van még időnk. A pénztárban ülő hölgy segítségével szerencsére még elértük a buszt, nagyon köszönöm."

- K. Ádám, 2018.11.08.

„I would just like to thank you for the kind attention we received in your office…especial by Aranka and Norbert, (hope I spelled there name right)."

- P. Hill, 2018.08.16.

„Szeretnék köszönetet mondani kollégájuk, Erika (1388) segítőkész munkájáért. Minden kérdésben a segítségünkre volt, nagyon kedvesen tájékoztatott arról, hogyan tudunk eljutni az adott helyre. Rendkívül jólesett a segítség, és legközelebb is szívesen jövünk kollégájukhoz."

- M. Zoltán, 2018.06.06.

Slider
2

aktuális
karrierajánlat


Karrierajánlataink

MobiltelefonKedvezményekEgészségügyi csomagKépzések
Teljesítménybér
Rugalmas munkaidő
Érdekel

Jegyellenőr

Munkavállaló

Teljes munkaidő

Budapest

MobiltelefonKedvezményekEgészségügyi csomagKépzések
Teljesítménybér
Élet- és balesetbiztosítás
Érdekel

Most érdemes regisztrálni karrieroldalunkra!

Egy egyszerű regisztrációval lehetőséget biztos arra, hogy nyitott pozícióink közül elküldjük Önnek azt, amelyik megfelel a végzettségének, szakképzettségének. Töltse ki regisztrációs űrlapunkat, ha szívesen dolgozna a BKÜ Zrt.-nél, de a jelenleg meghirdetett álláspályázatok között nem talál Önnek megfelelőt!


Regisztrálok